Týdenní menu

Pondělí 23.5.

Hráškový krém s krutony 1,3,7
Pečená kuřecí roláda se slaninou a špenátem, šlehaná bramborová kaše, okurek 1,7,10
143,-
Těstoviny s kousky kuřecích prsíček a hráškem v jemné kari omáčce, sypané parmezánem 1,3,7
146,-
Steak z vepřové kotlety s medovo-dijonským přelivem, pečené grenaille s tymiánem 7,10
149,-
Míchaný listový salát s čerstvou zeleninou, sušenými rajčaty, olivami a kuřecím masem
199,-
Marinované kuřecí křidélka s malým míchaným salátkem, česnekový dresink, opečená bageta 1,3,7
219,-

Úterý 24.5.

Uzená se zeleninou a kroupami 1,9
Bramborový guláš s uzeným masem a červenými fazolemi, ošatka pečiva 1,3,7  
143,-
Bramborové gnocchi s kousky kuřecích prsíček ve smetanové omáčce s pórkem, parmezán 1,3,7
146,-
Pomalu pečená vepřová krkovička na česneku, karamelizované kysané zelí, žemlový knedlík 1,3,7,10
149,-
Míchaný listový salát s čerstvou zeleninou, sušenými rajčaty, olivami a kuřecím masem
199,-
Marinované kuřecí křidélka s malým míchaným salátkem, česnekový dresink, opečená bageta 1,3,7
219,-

Středa 25.5.

Frankfurtská s párkem 1
Smažený holandský řízek se sýrem, šlehaná bramborová kaše, okurek 1,3,7,10
143,-
Fusilli s kuřecím masem a olivami ve smetanovo-pažitkové omáčce, sypané parmezánem 1,3,7
146,-
Steak z vepřové panenky s nivovou omáčkou, pečené brambory s bylinkami 7
156,-
Těstovinový salát se zeleninou, kukuřicí, ředkvičkami, grilovaným kuřecím masem, jogurtový dresink 1,3,7
199,-
Filirovaná vepřová panenka připravená metodou sous vide s dijonskou omáčkou a pečenými grenaillemi 7
249,-

Čtvrtek 26.5.

Rajská s těstovinou 1,3
Pečené kuřecí paličky  na tandori koření, dušená basmati rýže 1
143,-
Spaghetti s domácím ragú ALLA BOLOGNESE, sypané parmezánem 1,3,7,9,12
146,-
Grilovaný krůtí steak podávaný s rajčatovou salsou s bazalkou, mačkaný brambor s jarní cibulkou
153,-
Těstovinový salát se zeleninou, kukuřicí, ředkvičkami, grilovaným kuřecím masem, jogurtový dresink 1,3,7
199,-
Filírovaná vepřová panenka připravená metodou sous vide s dijonskou omáčkou a pečenými grenaillemi 7
249,-

Pátek 27.5.

Slepičí vývar se zeleninou a kapáním 1,3,9
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka 1,3,10
143,-
Penne s kousky vepřové panenky v hříbkové omáčce, zdobené polníčkem 1,3,7
146,-
Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, okurek 1,3,7,10
156,-
Těstovinový salát se zeleninou, kukuřicí, ředkvičkami, grilovaným kuřecím masem, jogurtový dresink 1,3,7  199,-
199,-
Filírovaná vepřová panenka připravená metodou sous vide s dijonskou omáčkou a pečenými grenaillemi 7
249,-
Všechny ceny v menu jsou uvedeny v Kč

Odběr denního menu

Zadejte svou e-mailovou adresu a registrujte se k odběru denního menu. Budeme Vám jej pravidelně zasílat.

Bezbariérový přístup
Bezbariérový
přístup
Klimatizace
Klimatizace
Platba kartou
Platba
kartou
Platba stravenkou
Platba
stravenkou
TV
TV
Venkovní posezení
Venkovní
posezení
Wifi
Wifi
Zákaz kouření
Zákaz
kouření
Bartošova ulice 4393, Zlín, 760 01
PO - ČT 11:00-24:00
PÁ - SO 11:00-01:00
NE 11:00-23:00