Týdenní menu

Pondělí 19.2.

Zeleninová s vločkami 1,9
,-
Vepřová kotleta se smetanovou omáčkou s hrubozrnou hořčicí a tymiánem,
šťouchané brambory s křupavou cibulkou 7,10
109,-
Krémové italské risotto s pravými hříbky, kuřecím masem a česnekem, sypané parmazánem 7
119,-
Australský eye round steak na grilu s restovanou slaninou a rozpečeným camembertem,
podávaný s bramborovou kaší a omáčkou z portského vína 7
139,-
200g Grilovaný filet z čerstvého norského lososa v teriyaki omáčce a podávaný s thajskou jasmínovou rýží nejvyšší kvality a nakládaným růžovým zázvorem 4
229,-

Úterý 20.2.

Kapustová s bramborem a restovanou slaninou 1
,-
„Spaghetti fresca ala Genovese“ Čerstvé spaghetti s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty,
sypané hoblinami Grana Padano 1, 3, 7
109,-
119,-
300g Přes noc pečená krkovička se šípkovou omáčkou a domácím špekovým knedlíkem 1, 3, 4, 10
129,-
200g Grilovaný filet z čerstvého norského lososa v teriyaki omáčce a podávaný s thajskou jasmínovou rýží nejvyšší kvality a nakládaným růžovým zázvorem 4
229,-

Středa 21.2.

Kmínová s vejcem a zeleninou 1, 3, 9
,-
Vepřová kýta na krémových žampionech a hlívě ústřičné s čerstvou petrželkou a basmati rýží 1
109,-
Bramborové gnocchi s kuřecím masem, hráškem, kukuřicí a restovanou pancettou v jemné česnekovo-smetanové omáčce 1, 3, 7
119,-
Hovězí líčka pomalu dušená na čerstvé majoránce a špeku s jemnou bramborovou kaší 1, 7
139,-
200g Grilovaný filet z čerstvého norského lososa v teriyaki omáčce a podávaný s thajskou jasmínovou rýží nejvyšší kvality a nakládaným růžovým zázvorem 4
229,-

Čtvrtek 22.2.

Hráškový krém s krutony 1, 3, 7
,-
Vepřo-knedlo-zelo (Vepřová krkovička připravovaná metodou sous-vide, kysané zelí s karamelem, silnou šťávou a domácím houskovým knedlíkem) 1, 3, 7, 10
109,-
Spaghetti Ala Bolognese sypané hoblinami parmazanu 1, 3, 7, 9
119,-
Smažený kuřecí supreme plněný sušeným rajčetem a bylinkovým máslem, podávaný s bramborovým pyré se sýrem Grand Moravia 1, 3, 7
139,-
200g Grilovaný filet z čerstvého norského lososa v teriyaki omáčce a podávaný s thajskou jasmínovou rýží nejvyšší kvality a nakládaným růžovým zázvorem 4
229,-

Pátek 23.2.

Mrkvový krém se zázvorem 1, 7
,-
Maďarský vepřový perkelt s barevnou paprikou, česnekem a smetanou padávaný s domácími špeclemi 1, 3, 7
99,-
„Polpette Swedesi“ Švédské masové kuličky s omáčkou s brusinkami na lůžku čerstvých tagliiolline 1, 3
109,-
200g Krůtí prsa sous-vide připravené v omáčce ze žlutého a červeného curry s basmati rýží 7
129,-
200g Grilovaný filet z čerstvého norského lososa v teriyaki omáčce a podávaný s thajskou jasmínovou rýží nejvyšší kvality a nakládaným růžovým zázvorem 4
229,-
Všechny ceny v menu jsou uvedeny v Kč

Odběr denního menu

Zadejte svou e-mailovou adresu a registrujte se k odběru denního menu. Budeme Vám jej pravidelně zasílat.

Bezbariérový přístup
Bezbariérový
přístup
Klimatizace
Klimatizace
Platba kartou
Platba
kartou
Platba Stravenkou
Platba
Stravenkou
TV
TV
Venkovní posezení
Venkovní
posezení
Wifi
Wifi
Zákaz kouření
Zákaz
kouření
Bartošova ulice 4393, Zlín, 760 01
PO - ČT 10:30-24:00
PÁ - SO 10:30-01:00
NE 10:30-23:00