V průběhu prázdnin se mužete těšit na otevření nové restaurace.
Týdenní menu
Pondělí 30.1.
300 ml
Polévka: Špenátová s vejcem (1a,3,7)
150 g
Pečená krkovice, vařené brambory, dušená mrkev (1a)
350 g
Zapečené těstoviny s uzeninou a hlávkovým zelím, okurka (1a,3,7,12)
Úterý 31.1.
300 ml
Polévka: Vývar s masem a těstovinou (1a,3,9)
150 g
Masové koule v rajčatové omáčce, houskový knedlík (1a,3,8,9,12)
150 g
Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1a,3,7)
Středa 1.2.
300 ml
Polévka: Frankfurtská s párkem (1a,7)
150 g
Vepřový závitek nachimov, rýže (1a,3,7)
150 g
Kynutý koláč s jablky a drobenkou (1a,3,7)
Čtvrtek 2.2.
300 ml
Polévka: Vývar s krupicovými noky (1a,3,9)
150 g
Kuřecí čínské placičky, šťouchané brambory, sálatek (3,7,12)
4 ks
Plněné bramborové knedlíky uzeninou, zelí, cibulka (1a,3,12)
Pátek 3.2.
300 ml
Polévka: Boršč (1a,7,9,12)
150 g
Vepřový řízek, bramborová kaše, okurka (1a,3,7,8,12)
150 g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7,8)
Sobota - stálý jídelní lístek 4.2.
Neděle - stálý jídelní lístek 5.2.
Na čepu

Radegast Originál
0,5 l35 Kč
0,3 l27 Kč
V lednici

Frisco Jablko & Citrón, plechovka
0,33 l35 Kč

Frisco Brusinka, plechovka
0,33 l35 Kč

Frisco Černý rybíz
0,33 l35 Kč

Birell Polotmavý, nealkoholické pivo
0,5 l35 Kč